Eendaagse schrijfretraite

MONIEK-MilouvanderWillPhotography-16

Programma 15 dec:

Soul writing

Inspiratiemanagement 

Schrijfoefeningen

Ruimte voor jouw schrijfproject 

 

Alles wat je wil weten over de schrijfretraite

Op 15 december organiseer ik een eendaagse schrijfretraite. Deze dag staat volledig in het teken van jou, je pen en je notitieboek. Met volop rust, focus en inspiratie voor jouw schrijfsels. 

Tijdens de retraite maak je kennis met verschillende schrijf- en reflectieoefeningen. Je leert onder andere wat soul writing (intuïtief schrijven) is,  je hebt een dag lang alle tijd en ruimte voor jezelf, en je kunt met een dampende kop koffie (of thee) op een prachtige locatie werken aan jouw schrijfproject. 

Begeleiding 

Ik leer je meer over soul writing en ik behandel verschillende methodes waarmee je je inspiratie kunt managen. Want nee, inspiratie is niet iets magisch dat je moet ‘overkomen’ en waarvoor je de Santiago de Compostella moet lopen (of andere ontberingen moet ondergaan). Inspiratie is gewoon te managen! 

Over Moniek 

Na jaren als (freelance) journalist en redacteur te hebben gewerkt voor
verschillende dagbladen, tijdschriften en uitgeverijen, maakte ik in 2020 de overstap naar het onderwijs. Nu sta ik niet meer voor de klas, maar wil ik mijn twee grootste passies combineren: schrijven en kennis overbrengen.

Ontwerp zonder titel (16)
MONIEK-MilouvanderWillPhotography-16

Het programma:

10.o0 Soul writing

We beginnen met verschillende schrijfoefeningen waarmee je je kritische stem een toontje lager laat zingen. En je maakt kennis met intuïtief schrijven.

12.00 Inspiratiemanagement

Inspiratie is niets magisch: het is gewoon te managen. Daar leer je in de middag meer over. 

14.00 Werken aan jouw schrijfproject 

We gaan meters maken! Je gaat werken aan jouw (schrijf)project. Met een kop dampende thee of koffie en een lekkere snack maak je optimaal gebruik van de focus & inspiratie die je nu hebt. #noexcuses

Ben je erbij?

Wil je meedoen met de retraite, en jezelf en jouw schrijfinspiratie een dag lang op één zetten? Je kunt je inschrijven door middel van een simpel mailtje naar: moniek.zuidema@gmail.com. 

Zolder_Hoorneboeg